Jdi na obsah Jdi na menu

Několik důvodů pro využití zařízení HiChef

 

Vysoká kvalita potravin

Využijte sezónních potravin v období, kdy mají nejvyšší výživovou hodnotu a zpracujte je v zařízení HiChef. Budete mít čerstvé produkty po celý rok kdykoli je budete potřebovat.

 

Snížení ceny vstupních surovin

Vstupní suroviny lze zakoupit ve vysoké kvalitě a ve velkém množství v období, kdy jsou nejdostupnější za podstatně nižší cenu.

 

hichef_4.jpgSnížení mzdových nákladů

Zařízení HiChef může pracovat zcela nezávisle bez dohledu obsluhy. Snížením přesčasů a prodloužených směn můžete redukovat mzdové náklady až o 30%.

 

Zvýšení hygienické bezpečnosti

S HiChef můžete nejen prodloužit životnost svého produktu, můžete také zvýšit jeho kvalitu a bezpečnost v plném souladu s předpisy HACCP.

 

 

Organizace výroby

HiChef vám umožňuje předem připravit položky vaší nabídky a uchovat je dle zásad HACCP tak, aby byly kdykoli k dispozici včetně dnů pracovního volna.

 

Propojení pracovní cyklů a procesů

Některé procesy tepelné úpravy pokrmů mohou být naprogramovány i mimo pracovní dny.

HiChef spojí cykly nízkoteplotního vaření, šokového zchlazení a následného skladování bez vaší přítomnosti. Při příchodu naleznete připravený produkt k použítí.

 

Snížení ztrát

displej_1.jpg

Máte-li k dispozici HiChef, může být vše, co jste vždy považovali za odpad, využito. Například přezrálé ovoce lze nyní použít k přípravě kandovaného ovoce a podávat jako lahůdku s vynikajícími sýry.

 

Neomezený úložný prostor

Patentovaný systém DS automatického odmrazování horkými plyny umožňuje,  aby se HiChef stal vynikajícím systémem pro ukládání potravin po každém zchlazovacím cyklu.

 

Vždy po tvém boku

HiChef byl navržen tak, aby jste se na něj mohli spolehnout. Proto nabízí Friulinox na HiChef prodlouženou tříletou záruku.

 

Otevřený, rozšiřitelný, integrovatelný systém

Díky své provozní logice nabízí HiChef tu nejrozvinutější podporu, kterou by si profesionál mohl přát a kterou lze integrovat přes USB (standard). Jediné, na co je třeba myslet, jsou vaše recepty!

 

Maximální péče a maximální hygiena

Ne všechny potraviny vyžadují stejné podmínky. Některé vyžadují při přípravě specifickou vlhkost v komoře, jiné naopak prostředí spíše suché. HiChef se vás vždy zeptá, jaké prostředí v komoře potřebujete pro danou operaci.
Nakonec, aby bylo dosaženo maximální hygieny, lze HiChef pomocí specifického mycího prostředku Friulinox (navrženého tak, aby byl agresivní na nečistotu, ale šetrný k zařízení) vyčistit a opláchnout pomocí dodávané sprchové hlavice, která je integrována v zařízení a snadno použitelná.

Vnitřní prostor je na závěrem sterilizován aktivními ionty (HI GIENEP), tzv. „ozónovou sterilizací!“

zakusky_1.jpg

 

 

 

Mail list


Archiv

Kalendář
leden
2024
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Kontakt

Ing. Jaroslav Krejčí

Libická 2400/10
591 01 Žďár nad Sázavou 3
IČ: 454 89 866

+420 774 774 893

friulinox@friulinox.cz

Statistiky

Online: 3
Celkem: 461957
Měsíc: 5921
Den: 196